Solliciteren
We zoeken festivalbouwers! Ga jij graag naar festivals? Dan is dit wellicht jouw ideale baan! In deze vacature zorg jij ervoor dat de tenten op festivals worden op- en afgebouwd. Van tenten voor grote optredens tot de slaaptentjes waarin festivalgangers na een lange dag op hun bed vallen. Is dit wat voor jou? Lees dan onze vacature festivalbouwer!
Bekijk vacature
We zoeken een schilder voor een van onze mooie opdrachtgever! Wil jij werken op een plek waar werkplezier en waardering belangrijk gevonden worden? Reageer dan op deze vacature schilder!
Bekijk vacature
Afwisselend werk, verschillende routes en uiteenlopende klanten? Niet direct waar je aan denkt bij belader vuilnis, maar wel wat je krijgt in deze baan. Lees de hele vacature.
Bekijk vacature
Ben jij die loodgieter of installatiemonteur die op zoek is naar meer uitdagende projecten? En lijkt het jou interessant om alles te leren over de installatietechniek achter zwembaden? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature
Wegens succes en uitbreiding van de grootste liftenfabrikant en installateur ter wereld, zijn we op zoek naar enthousiaste liftmonteurs. Lift jij mee met dit succes en help jij anderen met het stijgen naar grote hoogte? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature
Ben jij een elektrotechnisch talent en zoek je uitdaging in de brandbeveiligingswereld, waar je zelfstandig gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties onderhoudt conform de normen, rapportages aanlevert, en met de lokale beheerder van de installaties de bevindingen doorneemt? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Wil jij je creativiteit als signmaker loslaten op bijzondere projecten? Heb je allround ervaring op het gebied van reclamemontage, zoals het beletteren, carwrappen, tinten van auto’s en het aanbrengen van visuals op groot formaat? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Wil jij graag een vak een leren en heb jij geen probleem met werken in de kou? Of heb jij al ervaring en wil jij graag je skills laten zien. Dan zou deze functie is voor jou kunnen zijn!
Bekijk vacature
Ben jij die werkvoorbereider die alles onder controle heeft? Kun jij projecten efficiënt en effectief plannen en voorbereiden? En word jij blij van wisselende werkplekken? Verdo Werkt zoekt versterking!
Bekijk vacature
 
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl