Solliciteren

Ben jij de expert die we zoeken voor een interessante vacature in de jachtbouw? Lever jij altijd weer de mooiste jachten af? Het werken in de jachtbouw is een mooi vak en voor dit leuke werkgebied zijn wij op zoek naar een ervaren collega! Via Verdo Werkt kan je namelijk aan de slag bij een gerenommeerde speler in de jachtbouw. Heb je nog geen ervaring, maar wil je wel graag in de jachtbouw aan de slag? Laat het ons dan ook even weten. We kijken graag wat de mogelijkheden voor jou zijn. Lees snel verder voor alle details van de functie en wat de voordelen zijn van werken via ons uitzendbureau.

Wat kan je verwachten van onze vacature in de jachtbouw?

Er zijn verschillende werkzaamheden in de jachtbouw. Zo’n groot jacht wordt opgebouwd door verschillende specialisten, die elk hun eigen expertise hebben. Denk bijvoorbeeld aan een monteur die alles weet over de technische installaties op een jacht. En dat zijn er nogal wat! Bouw motoren in, controleer de technische uitrusting van een jacht of spoor een storing op. Maar natuurlijk zijn er ook andere functies in de jachtbouw, zoals het afwerken van de boot of herstellen van schades. Wil jij aan de slag in de jachtbouw? Wij hebben in ons netwerk de juiste openingen. Zo kom jij gemakkelijk binnen in gerenommeerde bedrijven!

Aan de slag in de jachtbouw via Verdo Werkt

Reageer je op onze vacature, dan werk je via uitzendbureau Verdo Werkt voor een werkgever. Deze constructie heeft diverse voordelen. Allereerst zorgen wij ervoor dat jij op een plek komt die bij je past. We maken namelijk persoonlijk kennis met elkaar en gaan daarbij na waar jouw passie ligt. Is de jachtbouw inderdaad de perfecte branche voor jou of zijn er andere beroepen die misschien wel veel beter bij jou passen? Door samen te kijken van welke dingen jij blij wordt, komen we op beroepen uit waar je misschien wel nooit aan had gedacht!

Ontwikkel jezelf bij Verdo Werkt

Bij Verdo Werkt vinden we plezier in je werk belangrijk. Een belangrijk aspect van plezier houden in je werk is jezelf ontwikkelen. Bijvoorbeeld door via een cursus verder te kunnen groeien in je huidige functie. Maar ook door het volgen van een opleiding om in een heel nieuw vakgebied te kunnen beginnen. We bieden je verschillende gratis cursusmogelijkheden, waardoor jij uitdaging in je werkt blijft houden. Weet jij al precies wat je wilt of weet je het juist niet zo goed? Samen komen we erachter wat bij jou past en hoe je op die plek kan komen!

Vandaag solliciteren, volgende week aan de slag

Heb je interesse in onze vacature in de jachtbouw of ga je graag aan de slag in één van onze andere vacatures? Op de meeste plekken kan je volgende week al beginnen! Reageer dus vandaag nog op de vacature die jou aanspreekt om zo snel mogelijk te beginnen aan jouw nieuwe avontuur. Wil je meer weten over al onze mogelijkheden? Of over de details van de vacature in de jachtbouw? Neem vandaag nog contact op! Je kan altijd bij ons terecht met je vragen, hoe klein ook. Ga jij straks ook elke dag met plezier naar je werk?


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

Als monteur Infra, Elektra & Data ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van hoofd- en aansluitleidingen. Ook werk je aan bestaande laagspanningsnetten. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit het leggen van laagspanningskabels, het aansluiten van huisaansluitingen, en het plaatsen en aansluiten van openbare verlichting. Je voert je eigen klus uit, maar werkt ook in teamverband. Tot slot geef jij
Lees verder…

Voor een aantal gemeentes in de regio zijn we op zoek naar schilders. Je bent als schilder in dienst van de gemeente en zorgt ervoor dat de openbare gebouwen in gemeente er netjes bij liggen. Wat ga je doen? Zoals gezegd werk je voor de gemeente. Jij gaat aan de slag met het schilderen van gemeentelijke gebouwen en in de
Lees verder…

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!

  Urenregistratie

  0318-576502

  06-28712810

  info@verdowerkt.nl