Open sollicitatie

Wanneer je op een vacature in Houten solliciteert bij Verdo Werkt nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jij zoekt in je nieuwe baan en of je nog bepaalde wensen hebt. We kijken of er eventueel nog andere leuke vacatures in Houten openstaan. Zo kan je de juiste keuze maken tussen verschillende leuke vacatures bij jou in de buurt. Heb je toch geen schik bij de gekozen functie? Dan staan onze specialisten klaar om alsnog werk in Houten te vinden dat écht bij je past.

Een groot aanbod werk in Houten bij Verdo Werkt

Een groot aanbod werk in Houten of omgeving, die vind je bij ons! Uitzendbureau Verdo Werkt is gevestigd in Renswoude, vlakbij Houten. Daardoor hebben we volop vacatures bij jou in buurt. Ons grote netwerk bestaat namelijk uit veel werkgevers in de regio. En wat is er nu fijner dan dichtbij huis werken? Een korte reistijd, zodat je genoeg tijd overhoudt buiten je werk om. En daarnaast is het natuurlijk handig als je na de vrijdagmiddagborrel gewoon op de fiets naar huis kunt! In welke branche je ook aan de slag wilt, tussen onze vacatures in Houten en omgeving zit zeker de baan die bij jou past.

Ontdek wat écht bij jou past met onze diverse vacatures

Als je aan de slag gaat bij ons uitzendbureau in Houten profiteer je van diverse voordelen. Dankzij ons brede netwerk hebben wij veel uiteenlopende vacatures in verschillende branches. Hierdoor heb je de mogelijkheid om verschillende functies te proberen en te ontdekken wat bij jou past. Werkplezier vinden wij bij Verdo Werkt namelijk erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen en gaan we op zoek naar geschikte vacatures. Heb je het ergens niet naar je zin? Dan vinden wij wat anders voor je! Je zit nergens aan vast. Door te werken bij een uitzendbureau ontdek jij wat je écht leuk vindt.

Ben jij toe aan nieuw werk in Houten?

Bij Verdo Werkt kunnen we jou helpen aan een leuke nieuwe uitdaging in de omgeving van Houten. Door ons grote netwerk vinden we makkelijk een baan die bij jou past én die bij jou in de buurt is. Wil jij graag meehelpen aan nieuwbouwproject De Kiem van Houten? Dan zijn onze vacatures in de branche Bouw wel iets voor jou! Of neem eens een kijkje bij onze vacatures in de branche Techniek of Logistiek. Heb je nog geen vacature gezien die je aanspreekt? Neem toch even contact met ons op, dan kijken we met je mee om toch leuk werk in Houten voor je te vinden. Onze specialisten staan voor je klaar!

Welke vacature in Houten wordt door jou vervuld?

Voor de leukste vacatures in Houten ben in bij Verdo Werkt dus aan het juiste adres. Solliciteer op jouw favoriete vacature of laat je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. Ook als je nog geen leuke vacature in Houten bent tegen gekomen, vragen we om contact op te nemen. Door ons grote netwerk kunnen we vaak toch nog wat voor je regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een baan te vinden via Verdo Werkt? Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 – 57 65 02.


Direct contact opnemen Bekijk alle vacatures

Waarom Verdo?

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Gemotiveerde collega’s
 • Goed salaris
 • Snelle loonbetaling
 • Kans op een vast contract
 • Aantrekkelijke pensioensregeling

  Voornaam

  Telefoonnummer

  CV

  Achternaam

  Emailadres

  Waar word jij blij van? Laat het ons weten!