Solliciteren
Een stratenmaker legt voornamelijk straten, erven, stoepen en pleinen aan, maar ook het repareren van gaten en het leggen van siertegels is geen probleem. Heb jij ruimtelijk inzicht, kan je goed rekenen en ben je niet bang voor een beetje zwaar werk? Lees dan deze vacature.
Bekijk vacature
Als opperman ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden die samenhangen met bestratingen. Hieronder vallen onder andere grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Je sorteert dit en je zorgt dat je de stratenmaker voorziet van de juiste materialen. Heb jij ervaring met grond-straatwerk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder!
Bekijk vacature
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarin je talenten en inzet volledig benut en gewaardeerd worden? Zie jij jezelf al werken als Tegelzetter binnen de onderhoud en renovatie? Kom dan bij ons werken!
Bekijk vacature
Kun jij een bouwplaats netjes en gestructureerd houden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor deze vacature bouwopruimer zoeken we iemand overzicht houdt, binnenkomende materialen verdeelt en de andere vakmannen assisteert. Iets voor jou? Lees dan verder.
Bekijk vacature
Als grondwerker is geen dag hetzelfde! Jouw baan bestaat uit veel verschillende werkzaamheden. Van het graven van geulen en sleuven tot het assisteren van de graafmachine: jij bent van alle markten thuis. Nieuwsgierig? Lees dan de hele vacature grondwerker.
Bekijk vacature
Wij zijn op zoek naar een voorman buitendienst in de Grond- Weg en Waterbouw. e coördineert en stuurt het werk aan van de grondwerkers op de projecten maar werkt ook zelf mee. Je zorgt voor orde en netheid, veiligheid en kwaliteit op de projecten. Iets voor jou? Lees dan verder!
Bekijk vacature
Ben jij de kraanmachinist die we zoeken? Zin in grondwerk en restauratiewerk en meer? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer direct!
Bekijk vacature
Heb jij het technisch inzicht en de ervaring om projectbegeleider te zijn in GWW? Het is een functie waarbij je naast de kantoorwerkzaamheden ook de projecten regelmatig bezoekt. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature
Zorg jij voor een mooie omgeving in jouw regio? Samen met een gedreven team ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in een gemeente. Iets voor jou? Solliciteer direct!
Bekijk vacature
Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl