Direct solliciteren


Een glansrijke toekomst met baangarantie? Bij Verdo Werkt zijn er ontzettend veel mogelijkheden om aan de slag te gaan met uitzicht op een vaste baan! Door de aanhoudende economische groei neemt de vraag naar vooral opgeleide vakmensen in de bouw en techniek toe. Eind maart meldde AD.nl dat er de komende jaren 330.000 woningen gebouwd moeten worden. De bouw sector zoekt hiervoor nog 40.000 mensen, een behoorlijk tekort dus. Daarnaast zijn er binnen de technische beroepen op dit moment nog zo’n 56.300 openstaande vacatures. Wanneer jij als vakman in de bouw of techniek aan de slag gaat ervaar je op dit moment dus vele voordelen. Hier vertellen we je graag meer over!

De voordelen van een vakman worden via Verdo Werkt

  • Toekomst opbouwen met baangarantie
  • Meer opleidingsmogelijkheden
  • Specialist worden in jouw beroep
  • Goed salaris

Werk én leer via Verdo Werkt

Wanneer je via Verdo Werkt gaat leren zijn de kosten van de opleiding helemaal voor ons. Door middel van een BBL-opleiding ben je 32 uur per week bij een werkgever aan de slag en word je de overige 8 uur opgeleid door een vakspecialist. Op deze manier leer je al snel de fijne kneepjes van het vak. Ideaal toch? Heb je al wel ervaring maar wil je je specialiseren op een bepaald vlak? Dan is het ook mogelijk om gewoon thuis een cursus te volgen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen om je lasdiploma te halen of om met een graafmachine te werken. Hierdoor krijg je bij Verdo Werkt de mogelijkheid om vakman te worden in een beroep die écht bij jou past!

Wie kunnen via ons leren?

Iedereen! Wanneer jij graag een vakman wil worden, in welke branche dan ook, is dat bij Verdo Werkt vrijwel altijd mogelijk. Onze specialisten kijken graag samen met je naar de mogelijkheid om jou door te laten groeien naar een echte vakman.

Heb jij de ambitie om vakman te worden?

Zie jij het wel zitten om een vakman in de bouw, techniek of een andere branche te worden? Bekijk hier of er tussen onze vacatures een beroep zit waar jij een vakman wil worden. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op. We spreken je graag!