Urenregistratie

Als uitzendbureau is het belangrijk om aan bepaalde kwaliteiten te voldoen. Verdo Werkt is volgens de NEN 4400 gecertificeerd en biedt daarmee opdrachtgevers de zekerheid om zo min mogelijk financiële risico’s te lopen. ‘We hebben onze klanten en werknemers hoog in het vaandel staan’, vertelt eigenaar Erik van Donselaar.

Doordat Verdo Werkt een strenge regelgeving naleeft en goede voorwaarden biedt, is het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om werknemers via Verdo Werkt in dienst te nemen. De facturatie moet bijvoorbeeld in orde zijn en de afdrachten moeten goed worden afgehandeld.

Voor werknemers is het van belang dat als zij werk vinden via een uitzendbureau, alles goed geregeld is. Daar hoort bij: een juist contract, een kloppend salaris en alle overige personeelszaken die in orde moeten zijn. Erik van Donselaar: ‘Onze werknemers zijn gedekt bij ziekte, kunnen van de Arbodienst gebruik maken bij een langdurige ziekte en er is sprake van een goed geregeld pensioen. Als werknemer word je bij Verdo Werkt op een juiste manier begeleid.’

Voordelen

Bij Verdo Werkt kan je terecht voor twee verschillende zaken: het uitzendbureau zendt mensen uit voor tijdelijk werk en regelt de werving en selectie voor een bedrijf, waardoor een werknemer uiteindelijk vast in dienst komt. Erik van Donselaar: ‘Dit jaar hebben we al meer dan dertig mensen aan een vast contract geholpen. Het gaat met name om bedrijven in de infrastructuur, sloop en productie. Elke werknemer is verzekerd van werk dat bij hem of haar past.’ Verdo Werkt biedt ook andere voordelen, zoals: transport, goede voorzieningen, licht gereedschap en beschermingsmiddelen in de vorm van een helm, hesje of werkschoenen. Als er een VCA certificering nodig is of een aanhanger rijbewijs, dan worden de gemaakte kosten vergoed.

Professioneel

Verdo Werkt onderscheidt zich door haar grote database met potentiële werknemers voor diverse bedrijven. Daarnaast zijn we online actief, trekken we veel jonge mensen aan en zijn we ook buiten kantoortijden goed bereikbaar. Erik van Donselaar: ‘Wij zijn een professioneel bedrijf met een grote omvang. Dit maakt ons ook interessant voor grote spelers!’ Samen werken we aan succes.