Solliciteren

Met enthousiasme willen wij je mededelen dat wij sinds donderdag 14-06-2018 een extra service aanbieden: e-UUR. Dit is een gemakkelijk en inzichtelijk systeem om gewerkte uren in te boeken en loonstroken in te zien.

Wat is e-UUR?

e-UUR is een online flexportal waarmee je niet alleen je gewerkte uren door kunt geven, maar waarmee je ook altijd en overal inzicht hebt in je loonstroken en jaaropgaven.

Waarom e-UUR?

Met e-UUR is het met een pen invullen van je urenbriefjes verleden tijd. Je vult je gewerkte uren namelijk digitaal in, op internet. Wanneer je een urenbriefje hebt ingevuld, krijgen wij automatisch een melding zodat we akkoord kunnen geven op de door jouw ingevulde uren. Daarnaast kun je in je eigen digitale dossier alle informatie over je uren vinden. En niet geheel onbelangrijk, e-UUR is ontzettend gemakkelijk in gebruik!

Hoe werkt e-UUR?

Volg onderstaande stappen en je kunt snel met e-UUR aan de slag.

  1. Klik op de verificatie link in de verkregen e-mail (deze mail krijg je donderdag) om het eigen wachtwoord aan te maken.
  2. Log in via de link of via de app van E-uur met uw e-mailadres als gebruikersnaam en het zojuist opgegeven wachtwoord.
  3. Je bent nu klaar om urenbriefjes in te vullen. Dit doe je door op de gekleurde tegel ‘Uren invullen te klikken’. Je selecteert hierin eerst de week waarvoor je gewerkte uren door wilt geven. Vervolgens wordt het urenbriefje geopend en kun je je uren invullen.
  4. Heb je hulp nodig? Klik dan bovenaan het scherm op ‘Help’, hier vindt je een uitgebreide handleiding van e-UUR.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je andere vragen over e-UUR? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-576502. Je mag natuurlijk ook altijd even bij ons op kantoor langskomen, zodat wij het persoonlijk kunnen uitleggen.

urensysteem e-uur

Urenregistratie

0318-576502

06-28712810

info@verdowerkt.nl